Круглий стіл «Разом до перемоги: повага, безпека та гідність для всіх»

Середа, 28 Вересня 2022 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби Євроклуби
У рамках реалізації проєкту "Єднаємося заради миру", що підтримується Представництвом ЄС в Україні 16 вересня 2022 р. Євроклуб "Європейська єдність" ліцею № 39 м. Кам'янське провів круглий стіл на тему «Разом до перемоги: повага, безпека та гідність для всіх».

Під час заходу євроклубівці обговорювали питання гідності, національної ідентичності та національної ідеї, безпеки в умовах воєнного стану. Також активісти євроклубу скоординували дії щодо залучення до заходів й активізації євроклубівського руху в Кам'янському. Координатор євроклубу Наталья Пономарева анонсувала нові конкурси на платформі Євроквіз www.euroquiz.org.ua , потім євроклубівці грали в інтелектуальну гру "Правдиві й хибні твердження", під час якої проявили добрі знання з історії та євроінтеграційних процесів України.

Усі новини євроклубу "Європейська єдність"
Понеділок, 09 Січня 2023
12 євроклубів Кам'янського взяли участь у міському онлайн-тренінгу «Коли світ на межі змін: стратегія адаптації». Проводила тренінг Тетяна Вікторівна Кондрашова, координатор євроклубу «Victory» ліцею № 30, досвідчений тренер GoGlobal громадської організації Global Office, тренер та фасилітатор Британської Ради в Україні.
Понеділок, 09 Січня 2023
До Різдва Христова євроклуб "Європейська єдність" ліцею № 39 м. Кам'янське провів акцію "Різдвяна листівка на передову".
Середа, 28 Вересня 2022
У рамках реалізації проєкту євроклубу "Єднаємося заради миру", що підтримується Представництвом Європейського Союзу в Україні, 28 вересня був проведений конкурс малюнків "Мрії крізь руїни очима дітей".
Середа, 28 Вересня 2022
У рамках реалізації проєкту "Єднаємося заради миру", що підтримується Представництвом Європейського Союзу в Україні та ГО "Євроквіз" Euroquiz.org.ua 21 вересня євроклуб "Європейська єдність" ліцею № 39 м. Кам'янське провів флешмоб "Діти Кам'янського за мир". До заходу долучилася вся шкільна громада.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.