Європейська толока "Євроклуби Кам'янського: нові виклики та можливості"

  Середа, 28 Вересня 2022 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

20 вересня 2022 р. для шкільних євроклубів відбулася європейська толока "Євроклуби Кам'янського: нові виклики та можливості".

Онлайн-захід відкрила керівник мережі євроклубів Маргарита Бабенко. Вона привітала всіх координаторів євроклубів з новим навчальним роком і зазначила, що робота з євроінтеграційної тематики є важливою й необхідною для формування європейської свідомості учнівської молоді.

Наталія Пономарьова, координатор євроклубу "Європейська єдність" ліцею № 39 показала можливості платформи www.euroquiz.org.ua Euroquiz.org.ua , адже євроклубівці можуть користуватися широким переліком інструментів, також розповіла, як європейському клубу заявити про роботу своїх вихованців на платформі, як залучитися до цікавої гри "Євровікторина-2022", отримати підтримку своїх ідей та заходів.

Учасники євротолоки з великою зацікавленістю слухали виступ Олени Левчишиної, координаторки EU Study Days in Ukraine (Єврошколи) «Що таке Єврошкола та як туди потрапити», що підтримується Представництвом ЄС в Україні European Union in Ukraine. У кінці зібрання координатори шкільних євроклубів скоординували спільні заходи для подальшої співпраці й активізації діяльності мережі євроклубів міста.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.