Воркшоп від фотохудожика для євроклубівців Чернігівського наукового ліцею

  Четвер, 27 Квітня 2023 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби

24 квітня у рамках проєкту «Війна за європейські цінності – обираємо свободу і демократію!» відбувся воркшоп від творчих людей Чернігова - Романа Закревського, фотохудожника та Романа Репи, оператора Суспільного.

Проєкт Євроклубу ліцею «Війна за європейські цінності – обираємо свободу і демократію!» має багато активностей. Одна з них - фотовиставка "Нескорені! Вільні творити майбутнє!" - про війну під час війни. І життя після перемоги.

24 квітня у рамках проєкту відбувся воркшоп від творчих людей Чернігова - Романа Закревського, фотохудожника, автора знімків про Чернігів під час війни, які неодноразово потрапляли на обкладинки світових видань, та Романа Репи,оператора Суспільного, який зберігає миттєвості життя й вдало їх передає через відеокамеру.

Під час заходу Роман Закревський запропонував декілька лайфхаків з фотографування - про фон, позицію, світло і його динаміку. А головне - про суть, яка вкладається автором у фотознімок. Натхненні й окрилені учасники й учасниці зустрічі демонстрували свої фото, приймали до уваги коментарі й побажання майстрів. І вже готують композиції, які найкраще продемонструють нашу незламність і жагу перемоги. Дякуємо за цей досвід справжнім майстрам своєї справи.

Анонс фотовиставки вже незабаром! Проєкт реалізується за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.