Досліджуємо Європу, граючись та удосконалюючи англійську!

  П'ятниця, 28 Квітня 2023 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

Разом з партнерами по проєкту «Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила» євроклуб EuroMix бере участь в різноманітних інтелектуальних іграх «Подорож Європою» в рамках Європейського тижня цифрової грамотності (17 квітня – 7 травня).

Граючись, дізнаємось багато цікавих фактів про Європу та практикуємо англійську мову. Ділимось ресурсами, які підготували для нас європейські інституціі. Матеріали підходять для різних вікових груп. Популярні теми – їжа, історія,культура, інституціі Європейського Союза, довкілля,Європейські країни. Quiz EU &ME- розроблений для швидкого знайомства молоді з Європейським Союзом. Пройшовши 4 теми, ви збагачуєте свій вокабуляр з англійської мови та розбираєтесь гарно в багатьох питаннях,повязаних з ЄС.

https://learning-corner.learning.europa.eu/learning-materials/eu-me-quiz_en

Let's Explore Europe - це улюблена гра наших євроклубівців. В Європейському Союзі 27 країн. У кожної є своя історія, географія та культура. Запитання як легкі, так і поскладніше. Якщо відповів не вірно, дається пояснення. Таким чином, граючись ми запам'ятовуємо багато різних цікавих фактів. Можеш грати сам, можеш грати з друзями, обираючи героїв з різних часів. Кидаючи кубік, ти прямуєш до фінішу, відповідая на різні питання.

https://learning-corner.learning.europa.eu/learning-materials/lets-explore-europe-0_en

Ділимось корисними лінками та вивчаємо Європу разом! Sharing is caring!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.