Make your message matter: як говорити про складні теми online

  Неділя, 07 Травня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA

Як сказати про складне й важливе так, щоб тебе почули? Дізнавайся відповідь на серії онлайн-заходів від ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні «Make your message matter: як говорити про складні теми online» 15–24 травня!

Як сказати про складне й важливе так, щоб тебе почули? Дізнавайся відповідь на серії онлайн-заходів від ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні «Make your message matter: як говорити про складні теми online» 15–24 травня! На учасників та учасниць чекають воркшопи та лекції справжніх майстрів та майстринь своєї справи: відомих блогерів та блогерок, громадських діячів та діячок, SMM спеціалістів та спеціалісток.

Для чого тобі брати участь у проєкті? Ти дізнаєшся, як писати та оформлювати публікації та статті для соціальних мереж, як розвивати власний профіль та особистий бренд, як правильно поширювати інформацію про найактуальніші питання так, щоб з нею ознайомилось якомога більше людей.

У програмі заходу:

  • 15.05 - тренінг з написання публікацій та статей в соцмережах «від ідеї до публікації»
  • 17.05 - тренінг з дизайну постів та SMM
  • 20.05 - тренінг з ведення та адміністрування профілю у соцмережах
  • 24.05 - підсумкова сесія проєкту

Ти також зможеш взяти участь у конкурсі публікацій про ЄС та різноманітні гострі соціальні теми, що дозволить відшліфувати навички та засвоїти здобуті знання! Зокрема, учасникам та учасницям буде запропоновано написати та поширити власні публікації про війну, кліматичні зміни, дезінформацію, права людини, відносини між ЄС та Україною тощо. Оцінюватиме роботи запрошене журі. Переможці та переможниці отримають приємні та корисні подарунки.

Реєструйся за посиланням: https://forms.gle/xquajnGP5AioTBvs8

Дедлайн реєстрації: 14 травня 20:00

Участь у проєкті БЕЗКОШТОВНА. Дізнавайся більше про можливості від ЄС для молоді на каналі https://t.me/Yeas_opportunities  #StrongerToghether #MovingForwardTogether


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.