Стань частиною ініціативи “Посли європейської молоді”

  Понеділок, 25 Вересня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA

Ініціатива «Посли європейської молоді» (YEAs) – це неполітична, добровільна й динамічна мережа, що об’єднує молодих людей з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова, України та країн ЄС і Великобританії.

Мета мережі – інформувати молодь про співпрацю між ЄС і країнами Східного партнерства, демонструвати результати цієї співпраці, сприяти політичному діалогу щодо різноманітних тем, допомагати посилювати громадський активізм та співпрацювати заради кращого майбутнього. Якщо ви активні, бажаєте дізнатися більше про можливості від ЄС для молоді, представити свою країну на міжнародному рівні, отримати нові навички та знайти нових друзів з усієї Європи ? Тоді не проґавте можливість отримати нагоду професійного розвитку у сфері молодіжного та дипломатичного лідерства та хутчіш заповнюйте заявку й приєднуйтесь до ініціативи “Посли європейської молоді”! Хто може подати заявку?

  • молоді люди віком від 16 до 26 років;
  • громадяни/громадянки держави-члена Європейського Союзу, Великобританії або однієї із шести країн Східного партнерства (Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова чи України)
  • зацікавлені у волонтерській діяльності та можуть приділити цьому час ПОДАТИ ЗАЯВКУ тут (https://euneighbourseast.eu/young-european-ambassadors/apply/form/)

✨ Дедлайн для реєстрації: 1 жовтня, 2023 року

#strongertogether #YoungEuropeanAmbassadors


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.