День безпечного інтернету. Спільний тематичний захід з елементами майстеркласу євроклубів "НЕЗЛАМНІ"(Херсон),"СУЗІР'Я"(Торецьк), "GREEN LAND"(Ромни)

  Середа, 07 Лютого 2024 Вікторія Меліхова Світлана Яків'юк Незламні Херсон Євроклуби

06 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це вже 21 День безпечного Інтернету.

А чи знаєте ви, що святкують у всьому світі щороку в перший вівторок лютого? І чому так важливо не загубитись у просторах інтернет мережі? Що таке онлайн безпека? Про все це мали змогу дізнатися члени євроклубів "НЕЗЛАМНІ" (м.Херсон, Херсонська обл.), Євроклуб Сузір'я ЗЗСО 17 Торецьк (Донецька обл.), Євроклуб "Green Land" Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11 (Сумська обл.) 6.02.2024 року під час спільної тематичної онлайн вечірки "Safer Interner Day".

Євроклубівці взяли участь в опитуванні щодо найулюбленіших соціальних мереж, онлайн інструментів і разом створили хмаринку слів у menti.com. Переглянули відео про безпеку в інтернеті, прокачали свої знання правил безпечної онлайн поведінки за допомогою гри-квізу KAHOOT. Як і на будь-якій вечірці, в нас лунала музика, але тематична - пісня "Be safe online", і були розваги, а ще майстер клас. Учасники вчилися сторювати супергероїв-аватарів за допомогою онлайн інструменту superherotar.framiq.com і разом зі штучним інтелектом перетворювати текстові правила безпечного Інтернету на зображення у Craiyon. Оскільки онлайн вечірка була білінгвальною, велась англійською і українською мовами, учасники заходу вдосконалювали не тільки цифрову, але й мовленнєву, іншомовну компетентності. Щира подяка всім учасникам і гостям. Сподіваємося на плідну співпрацю, нові цікаві зустрічі.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.