ЄВРОКЛУБ КАМ`ЯНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ВЗЯВ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ТРЕНІНГУ

  П'ятниця, 20 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

19 квітня 2018 р. євроклуб Кам`янської гімназії № 39 узяв учась у тренінгу «Мистецтво ведення діалогу – шлях до порозуміння» для учасників обласного молодіжного Проекту в рамках модульного навчання. Захід проводив обласний євроклуб «З любов`ю до Батьківщини – до європейської спільноти»(керівник Олена Назаренко).

19 квітня 2018 р. євроклуб Кам`янської гімназії № 39 узяв учась у тренінгу «Мистецтво ведення діалогу – шлях до порозуміння» для учасників обласного молодіжного Проекту в рамках модульного навчання.

Захід проводив обласний євроклуб «З любов`ю до Батьківщини – до європейської спільноти»(керівник Олена Назаренко).

Метою проведення заходу було підвищення рівня поінформованості, розширення знань підлітків і молоді про безконфліктне розв`язання проблем, толерантність у веденні дискусії, про інтелектуальні змагання та набуття навичок з підготовки та ведення цивілізаційного діалогу.

На тренінгу діти вчились мистецтву вести дискусію, знаходити аргументи й відстоювати свою точку зору. Активісти євроклубу «Європейська єдність» Анатолій Терещенко та Володимир Рябенко були найактивнішими учасникам практичних дебатів.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.