День кар'єри ЄС: молоді фахівці дізналися про перспективи працевлаштування у Маріуполі

  Середа, 25 Квітня 2018 Свєтлакова Марія Андріївна Інформаційний центр ЄС Маріуполь ІЦ ЄС

24 квітня у Маріупольському державному університеті пройшов День кар'єри ЄС, організований Представництвом Європейського Союзу в Україні, Інформаційним центром ЄС у Маріуполі та ГО «Фундація "Відкрите суспільство"» за сприяння відділу з організації практик та працевлаштування випускників МДУ.

У заході взяли участь близько 30 роботодавців, які представляли органи місцевого самоврядування, банківські установи, адвокатські компанії, підприємства сфери послуг, громадські організації та благодійні фонди.

Під час Дня кар'єри вони змогли розповісти про наявні вакансії та безпосередньо поспілкуватися з претендентами. У свою чергу молодь мала можливість записатися на стажування і пройти співбесіду, а також отримати корисні знання та навички, відвідавши презентації, дискусії та тренінги.

Загалом День кар'єри ЄС відвідали понад 400 осіб. На офіційному відкритті присутніх привітали -  ректор МДУ, професор, Почесний Генеральний консул Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтин Балабанов, секретар міської ради Маріуполя Степан Махсма, Генеральний консул Грецької Республіки в Маріуполі Елені Георгопулу, координатор проекту «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні» Представництва ЄС в Україні Ірина Диба. Вони наголосили на важливості подібних проектів, націлених на сприяння працевлаштуванню молоді.

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.