"Європа в школі і не тільки..." в дії. Єврохаб "Єврозоря" ЗОШ №25 м. Луцьк

  Середа, 02 Травня 2018 Струбицька Ольга Володимирівна Єврохаб "Єврозоря" Луцької ЗОШ №25 Луцьк Євроклуби

Від нашої ідеї та ініціативи при ваговій підтримці Представництва ЄС до реалізації проекту - шлях не простий, але захоплюючий!

Ми вчилися писати проекти, щоб наш майбутній "Європа в школі і не тільки..." був креативним і реалістичним (ми навіть сертифікати отримали за активну та плідну роботу від Департаменту сім'ї, молоді та спорту "Молодіжний проект: від ідеї до реалізації").

Тепер наш проект став ще досконалішим!!!

Сьогодні стартує буккросинг для 5-их класів з семи книжок про знаменитих дітей Європи (Леонардо да Вінчі, Карла Лінней, Жуля Верна, Вінстона Черчілля, Януша Корчака, Астрід Ліндгрен, Ван Гога, Фридеріка Шопена, Ісаака Ньютона, сестер Бронте), які ми придбали від видавництва "Грані - Т", п'ятикласники дізнаються про дитинство і юність відомих світу європейців. На виховних годинах будуть зроблені презентації європейських знаменитостей (розповідь про їх родини, дитинство, друзів, захоплення).

Сьогодні приємна для нас несподіванка: ми отримали продукцію від Представництва ЄС, яке підтримало реалізацію нашої ідеї.

Тепер наш проект буде більш яскравий, творчий і досконалий. Щиро вдячні за підтримку нашої ініціативи!!! До речі, аматорський фільм про нашу європейську школу вже готовий до перегляду (це один із заходів проекту). Попереду учнівсько-вчительський флешмоб "Європа в житті відомих українців", євровікторина та єврохакатон на природі. Далі буде...


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.