День кар'єри ЄС в Хмельницкому

  Четвер, 03 Травня 2018 Димінська Олена Юріївна Інформаційний центр ЄС у місті Хмельницький Хмельницький ІЦ ЄС

Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує до участі у «Дні кар’єри ЄС», що відбудеться 18 травня 2018 р. з 10.00 до 16.00 у Хмельницькому університеті управління та права (вул. Проскурівська, 57, юридичний факультет ХУУП, актова зала)

На «Дні кар’єри ЄС» у Хмельницькому компанії зможуть знайти спеціалістів, а молодь – записатися на стажування або пройти співбесіду у цих компаніях.

У заході візьмуть участь як місцеві роботодавці, так і представники європейських міжнародних компаній та проектів. Усі учасники зможуть безкоштовно долучитися до заходів для розвитку навиків важливих для професіонального зростання:

  • Презентація можливостей для молоді за програмами Еразмус+.Тренер: Катерина Жданова, менеджер з індивідуальних можливостей  Еразмус+
  • Презентація можливостей для учнів за європейськими програмами обміну. Тренер: Тетяна Томчишен, Асоціація євроклубів Хмельниччини. 
  • Тренінг «StartUp: від ідеї до власного бізнесу. Основні питання та проблеми стартаперів в регіоні». Тренер: Андрій Гнап, менеджер програми EU4BUSSINES.
  • Тренінг «Резюме по-європейськи: europass та мотиваційний лист». Тренер: Іванова Роксолана, випускниця EU Study Days, Голова регіонального відділення Асоціації правників України, Керівник проекту Institute of social negotiators за підтримки МВФ
  • Тренінг: «Стажування під час навчання як ефективний спосіб розпочати кар’єру». Тренер: Площинська Анастасія, керівник Хмельницького офісу Мережі правового розвитку.
  • Тренінг «Вища освіта в Україні та закордоном: як обрати? Які перспективи? Правильний підбір навчального закладу закордоном». Тренер: Толстіхін Сергій, керівник Туристичного консалтингового бюро, PR менеджер Агенції сталого розвитку АСТАР.
  • Тренінг «Як обрати свою майбутню професію?» Тренер: Димінська Олена, керівник ІЦ ЄС, к.ю.н., доцент, завідувач кафедри міжнародного та європейського права ХУУП.
  • Тренінг «Як знайти роботу та утриматися на робочому місці?» Тренери: Гембова Аліна, Охремчук Тетяна - фахівці з профорієнтації Хмельницького обласного центру зайнятості.

Учасники зможуть дізнатися про можливості безкоштовного навчання в ЄС для підвищення свого професійного рівня.

За додатковою інформацією звертайся до Інформаційного центру ЄС в м. Хмельницький за телефоном 097-942-42-96 або пишіть на e-mail: chernyack.lena@gmail.com


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.