Діяльність Євроклубів у форматі концепції Нової української школи

  Середа, 24 Жовтня 2018 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби

Євроклуби-партнери «Бджілка» (ХСШ № 73) і «U Can» (ХЗОШ № 160) провели семінар «Діяльність Євроклубів у форматі концепції НУШ» для кураторів Євроклубів, відповідальних за шкільне самоврядування Немишлянського району м. Харкова.

23 жовтня 2018 року Євроклуби-партнери «Бджілка» (ХСШ № 73) і «U Can» (ХЗОШ № 160) організували і провели семінар «Діяльність Євроклубів у форматі концепції Нової української школи» для кураторів Євроклубів, координаторів, відповідальних за шкільне самоврядування Немишлянського району м. Харкова.

До нас завітало більше 20 представників шкіл Немишлянського району, які прагнуть створити у своєму навчальному закладі Євроклуб, або оновити форми і методи роботи з євроклубівцями у вже існуючому осередку. Відеопривітання учасникам семінару надійшло від Ірини Диби, координатора проекту «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні».

Основний блок семінару включав у себе круглий стіл «Діяльність Євроклубів у форматі концепції Нової української школи», воркшоп «Міжнародне партнерство Євроклубів Немишлянського району: досягнення і перспективи», після яких ми разом із колегами у форматі «світового кафе» сформували «Абетку Євроклубів» та шляхи мотивації учнів і вчителів до участі у євроінтеграційному русі.

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.