Мжнародний День безпечного Інтернету відзначив євроклуб Кам’янської гімназії № 39

  П'ятниця, 08 Лютого 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

8 лютого 2019 року євроклуб «Європейська єдність” провів засідання у формі тренінгового заняття “Я вмію безпечно користуватися Інтернетом”. Тьютором тренінгу був активіст євроклубу Солодовник Максим, який досвідчений у галузі інформаційних технологій.

По всьому світу інтернет користувачі відзначають 10-й щорічний Міжнародний день безпечного інтернету (Safer Internet Day), заснований Єврокомісією в 2004 році. Мета тренігового заняття: ознайомити гімназистів з позитивним та негативним впливом Інтернету на людину; розвивати навички роботи в групах, вміння висловлювати свою точку зору логічно і конкретно; сприяти формуванню в учнів поняття про принципи безпечної поведінки в мережі Інтернет.

Під час тренінгу були проведені вправи «Моє ім’я та нікнейм», «Калейдоскоп запитань», «Небезпека в Інтернеті».

Євроклубівці обговорювали питання щодо безпечного спілкування за допомогою мобільного телефону, як не потрапити на вудку реклами, як безпечно слухати і завантажувати музику та як уникнути небезпеки, граючи в онлайн ігри.

У кінці тренінгу учасники висловили свої враження від заняття, зробили для себе висновки про культуру поведінки в Інтернеті.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.