День кар’єри ЄС в м. Миколаєві

  П'ятниця, 22 Лютого 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться 27 лютого 2019 року в Чорноморському національному університеті імені Петра Могили в м. Миколаєві.

Мета заходу - ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові/європейські тренди у професійних компетентностях; про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; про можливості навчання та стажування. Крім того молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Що?

День кар’єри ЄС

Де?

м. Миколаїв, корпус № 1 ЧНУ ім. Петра Могили, вул. 68 Десантників,10     

Коли?

27 лютого 2019 з 09:00 до 15:30

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

09:30 – 12:00 Відкриття, за участю Л.П. Клименка, ректора ЧНУ ім. Петра Могили, О.Ю. Савченка, голови Миколаївської обласної держадміністрації, О.Ф. Сєнкевича, голови Миколаївської міської ради та Д.М. Оборонька, директора Миколаївського обласного центру зайнятості.

09.30 – 14.00 «Ярмарок вакансій»

12:30 – 14:30 Панельна дискусія: «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз»

Учасники: Ващиленко Артем Миколайович, голова Експертно-громадської ради виконкому Миколаївської міської ради, експерт команди Team Europe; Оборонько Дмитро Миколайович, директор Миколаївського обласного центру зайнятості; Рябенко Олександр Вікторович, начальник управління молодіжної політики Миколаївської міської ради; Чернорук Максим Олексійович, регіональний директор в Миколаївській області Business Incubator Group Ukraine.

14:00 – 15:30 Тренінги «Презентація можливостей для молоді за програми Еразмус+», «Start Up: від ідеї до власного бізнесу» та «Співбесіда на роботу твоєї мрії»

Під час Дня Кар’єри ЄСв Миколаєві гості зможуть зустрітися та поспілкуватися з представниками різних мереж ЄС, а саме: Young European Ambassadors, євроклуби України, Інформаційний центр ЄС, випускниками Erasmus +.

За подальшою інформацією прохання звертатися до Центру соціально-психологічної підтримки ЧНУ ім. Петра Могили (аудиторія 10-103), тел. 0512-76-92-84, (067) 117 50 26

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» у Миколаєві є одноденним заходом, що проводиться ЧНУ ім. Петра Могили, в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується Громадською організацією «Фундація «Відкрите суспільство». Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.