Міжнародний євроклуб «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 член спільноти євроклубів

  Понеділок, 25 Лютого 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби

Вітайте нового члена небайдужої спільноти тих, хто переймається питанням формування громадян світу, молодих лідерів, здатних перейматися питаннями збереження довкілля, гарантуванням прав та свобод людей, рівності та національної ідентичності, тих, хто сприяє усвідомленню спільних європейських цінностей та підготовці молоді до життя і праці в об`єднаній Європі –міжнародний євроклуб «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 Охтирської міської ради Сумської області (керівник Oksana Myronyak).

30 січня 2019 року започаткувала свою діяльність ця, ініційована учнями та вчителями дитяча шкільна організація. На першому організаційному засіданні 27 членів клубу займалися перспективним плануванням, обговорювали ідеї, складали правила співпраці, створювали макети логотипу клубу. Уже на цьому засіданні всі взяли участь у Євровікторині — всеукраїнській вікторині на тему Європи та Європейського Союзу. Є ініціатива, є енергія і є бажання діяти.

Сподіваємось, що Міжнародний євроклуб «PRIME STAR» знайде однодумців та партнерів для співпраці. Побажаймо учасникам натхнення та здійснення задумів!

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.