Нові здобутки членів Міжнародного євроклубу «PRIMESTAR»

  Понеділок, 04 Березня 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби

Як ви проводити вихідні? Для членів Міжнародного євроклубу «PRIMESTAR» Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 вихідні з 2 по 4 березня 2019 року пройшли незвичайно та змістовно, адже Президент євроклубу Міхєєва Аліса та відповідальний молодіжно-спортивного сектору Поваляєв Ілля разом з координатором Мироняк Оксаною стали учасниками тренінгу "Gathering Event", організованого ГО Центр Євроініціатив м. Суми.

Захід розпочався із он-лайн квесту із історії визначних місць міста Суми. Команда учасників GLOBETROTTERS у складі якої були учні Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 стали переможцями та отримали цінні подарунки. Тренери ГО "Центр євроініціатив" (м. Суми) разом із 37 учасниками євроклубів Сумської області були залучені до неформального навчання та розробляли симуляційні ігри про волонтерство.

Креативності та зрілості аргументації виступів дітей можна було позаздрити. Як можна прокоментувати бажання створити ігровий майданчик для учнів початкової школи, залучити бувших випускників до ландшафтного дизайну навчального закладу, випікання та використання їстивного еко – посуду для чаю, кави чи борщу! А ще можна сортувати сміття, проводити майстерні для дітей з особливими потребами та влаштовувати ярмарки.

«Що може зробити волонтер?», – як ви гадаєте? Ми знаємо що багато! Можна бути волонтерами на локальному та міжнародному рівнях, ставати «послами» європейської інтеграції та прихильниками європейських цінностей у нашій країні. Треба тільки захотіти.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.