День кар’єри ЄС в м. Вінниця

  Четвер, 14 Березня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Інформаційний Центр ЄС при Донецькому національному університеті імені Василя Стуса запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в м. Вінниця 20 березня 2019 року. День кар’єри ЄС проходить рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні».

Захід має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові/європейські тренди в питаннях професійних компетентностей; про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; можливості навчання та стажування. Крім того, молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Що?

«День Кар’єри ЄС»

Де?

м. Вінниця, Донецький національний університет ім. Василя Стуса,

вул. 600-річчя, 21, 7 поверх                                              

Коли?

20 березня 2019 року з 10:00 до 17:00

 

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

10:30 – 10:50 Відкриття заходу, за участі Гринюка Романа Федоровича, ректора ДонНУ ім. В. Стуса; Орєхової Тетяни Вікторівни, керівника Інформаційного центру ЄС в ДонНУ ім. В. Стуса, проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків; Мережко Володимира Миколайовича, начальника Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА.

10.30 – 17.00 Робота Ярмарку вакансій

12:00 – 14:00 Панельна дискусія: «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз».

Учасники: Шаульська Лариса Володимирівна, ДонНУ імені Василя Стуса, декан економічного факультету; Тищенко Олександр Павлович, директор ДП «Електричні системи»; Слободянюк Віктор Петрович, генеральний директор ПАТ «ПлазмаТек»; Лутохіна Олена Миколаївна, директор Вінницького міського центру зайнятості.

14:00 – 16:50 Тренінги «StartUp: від ідеї до власного бізнесу. Основні питання та проблеми в регіоні»; Співбесіда на роботу твоєї мрії: DO’S & DON’TS. Відео резюме: креативність та інформативність у 21 столітті»; «Перша робота: що треба знати найманому працівнику?».

 

Під час Дня Кар’єри ЄС у Вінниці гості зможуть поспілкуватися з представниками різних мереж ЄС, а саме: євроклуби України, Інформаційні центри ЄС, випускниками Erasmus +.

За подальшою інформацією прохання звертатися до керівника ІЦ при ДонНУ імені Василя Стуса, Тетяни Орєхової, за телефоном +380505476884 або на електронну пошту t.oriekhova@donnu.edu.ua.

Довідкова інформація: День кар’єри є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією «Фундація «Відкрите суспільство». Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.