СТАРТУВАВ ПРОЕКТ “ЄВРОПЕЙСЬКА СПАДЩИНА НАШОГО МІСТА - ВИВЧАЄМО ПО-НОВОМУ!”

  Неділя, 24 Березня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

Кожен із нас хоче жити у високорозвинутому й повноцінному суспільстві, прагне відчути свою причетність до європейської спільноти. Шлях до справжньої європейської інтеграції нашої країни буде повним, якщо ми усвідомимо власну культурну ідентичність й історичну пам’ять з європейською спільнотою.

Для учнівської молоді постає питання формування осмисленого й відповідального вибору свого європейського майбутнього.

Мета проекту: привернути увагу молодих людей до історичної і культурної спадщини міста, його архітектурних та історичних пам’яток, до питання ідентифікації українців як європейців, показати своє місто як європейське через проведення інтерактивних та пошукових форм  роботи.

Сприяти створенню позитивного іміджу України взагалі, а також привернути увагу до маленьких, але по-своєму цікавих і привабливих містечок нашої держави, зближенню з Європою через відкриття України для Європи - саме на вирішення цієї проблеми направлений наш проект.

Наші партнери: Євроклуб "Dream Team" Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. Полтавської області, євроклуб "Євромікс" СЗШ № 91 м. Харкова.

Проект буде реалізовуватися протягом березня – червня 2019 року. Очікувані результати проекту : Інформувати учнівську молодь про маловідомі сторінки історії нашого міста, сприяти створенню позитивного іміджу міста як частини Європи.

Об’єднати зусилля молодих активних громадян, науковців, влади з метою розвитку корисної для всієї громади галузі – культурно-пізнавального туризму й залучення туристів до нашого міста з інших регіонів країни.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.