ЗУСТРІЧ З ПАРТНЕРАМИ ЄВРОКЛУБУ «ЄДНІСТЬ» ДЛЯ СПІЛЬНОЇ ПРОЕКТНОЇ РОБОТИ

  Понеділок, 25 Березня 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби

20 березня 2019 року керівники та євроклубівці (Молокова Ангеліна та Рудзиган Крістіна) ШЄК «ЄДНІСТЬ» Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Прилуцької районної ради Чернігівської області зустрілися учнівським активом Заїздської ЗОШ І-ІІ ступенів Прилуцької районної Чернігівської області, який планує створити свій шкільний євроклуб.

Зустріч була проведена згідно плану роботи над проектом «Молодь вивчає і змінює світ», що реалізується в рамках проекту Представництва Європейського Союзу в Україні «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» та втілюється євроклубом «ЄДНІСТЬ» за підтримки ГО «Українська громадська рада» та Сухополов’янської сільської ради.

В ході зустрічі було проведено тренінг «Проектна робота – простір для молоді, яка вивчає та змінює світ». Учасники ознайомилися із різноманітними формами роботи, які можна використати в роботі євроклубу.

Працюючи в групах, опрацювали інформацію про Польщу, Швецію, Іспанію, Італію та Естонію; створили про ці країни плакати, визначили їх місце в ЄС. Переглянувши відеосюжети та використавши інформацію з Інтернету, учасники тренінгу порівняли різні системи освіти європейських країн з українською; вчилися висловлювати свої думки. Також керівники ШЄК «ЄДНІСТЬ» оголосили про проведення у травні 2109 р. інтелектуальної олімпіади про Європейський Союз та виставки малюнків «Європа очима молоді». Також запропоновано провести у своїй школі екологічну акцію «Збережено рідний край, Європу, світ» та спортивні змагання до червня 2019 року.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.