Представництво ЄС – бібліотекам України

  Четвер, 28 Березня 2019 library admin - Бібліотеки Київ Бібліотеки

25 березня 2019 року в у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва відбувся тренінг Представництва ЄС для керівників та методистів бібліотек Західних регіонів України для дітей та юнацтва.

Це четвертий тренінг рамках проекту Представництва Європейського Союзу «Інформаційна підтримка ЄС бібліотекам для дітей та юнацтва України». У заході взяли участь 24 учасниці.

Як зазначила пані Ірина Стаднійчук, документаліст відділу  та інформації Представництва ЄС в Україні: «Цей проект нещодавно розпочався, але вже має великий резонанс у бібліотечній спільності. Ми маємо амбітні наміри надати інформаційно-методичні матеріали 500 бібліотекам України для дітей та юнацтва і розраховуємо, що завдяки проекту бібліотеки отримають найновішу інформацію пор Європейський Союз, і стануть осередками інформування громад з питань євроінтеграції».

Учасники тренінгу отримали структуровану інформацію про діяльність ЄС, його інституцій, стану та перспектив взаємовідносин Україна-ЄС, ознайомилися з можливостями для бібліотек в рамках платформи Euroquiz.org.uа та інших проектів Представництва ЄС, що залучають молодь.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.