День кар’єри ЄС в м. Тернопіль

  Вівторок, 02 Квітня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться 11 квітня 2019 року в Тернопільському національному економічному університеті.

Захід  має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові/європейські тренди в питаннях професійних компетентностей; про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; можливості навчання та стажування. Крім того молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Що?

«День Кар’єри ЄС»

 

 

Де?

Тернопільський національний економічний університет (вул. Львівська, 11, м. Тернопіль) 

                                                                                              

 

Коли?

 

11 квітня 2019 з 10:00 до 17:00

 

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

11.00-11.30

Відкриття заходу, за участі Вікторії Давидової, радника з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні; Андрія Крисоватого, ректора Тернопільського національного економічного університету; Оксани Десятнюк, проректора з науково-педагогічної роботи; Леоніда Бицюри, заступника міського голови м. Тернопіль; Олени Васильків, керівника Інформаційного центру ЄС м. Тернопіль; Тараса Демкури, віце-президента з питань регіонального розвитку, керівник регіонального представництва у Тернопільській області Міжнародної торгово-промислової палати ISS Ukraine.

11.00-15.00

Робота Ярмарку вакансій

12.00-14.00

 

 

 

 

 

 

 

14.00-15.15

Панельна дискусія «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз»

Спікери: Вікторія Давидова, радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні; Оксана Попруга, представник Департаменту економічної політики Представництва Європейського Союзу в Україні; Едуард Кольцов, начальник Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області; Тарас Демкура, віце-президента з питань регіонального розвитку, керівник регіонального представництва у Тернопільській області Міжнародної торгово-промислової палати ISS Ukraine, Уляна Коруц, начальник відділу міжнародних зв’язків ТНЕУ, Василь Олещук, директор Тернопільського обласного центру зайнятості, Анатолій Куриляк, директор Тернопільського міського центру зайнятості, Наталя Кутень, заступник директора туристичної компанії «Термінал».

Тренінги: «Освітні можливості для студентів та випускників у рамках програми Erasmus +»

14.00-15.30

«Трудовий договір vs Трудовий контракт: практика ЄС», «Створення особистого бренду»

15.30-16.50

 

«Від якісного резюме – до успішної кар’єри: критерії набору персоналу й основні вимоги до кандидатів на посаду», «Особистісне зростання – запорука успішної самореалізації»

 

За подальшою інформацією прохання звертатися: +380688288080 Уляна Коруц, +380678013245 Олена Васильків

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» у Тернополі є одноденним заходом, що проводиться Тернопільським національним економічним університетом, в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.