Молодіжний EdFusion2019 «Моя дипломатична місія»

  Середа, 08 Травня 2019 Щербатюк Леся Анатоліївна You and Me Черкаси Євроклуби

Учасники євроклубу "You and Me" Черкаської ЗОШ 7 взяли участь у молодіжному EdFusion2019 «Моя дипломатична місія», що проходив в гімназії 7 Одеси

Програма EdFusion дала можливість євроклубівцям ознайомлення з цікавими формами залучення молоді до саморозвитку, самореалізації, до активної участі в громадському житті міста, держави, співпраці з представниками міжнародних державних установ (консульств).

Євроклубівці працювали з педагогами та учнями закладу, брали безпосередню участь у навчально-практичному коворкінгу «Моя дипломатична місія» з тренінговими локаціями; етнолайфхаках, благодійному ярмарку, флешмобах, інших формах співпраці з представниками Консульств, вчителями, учнями, батьками, лідерами учнівського самоврядування мали можливість випробувати на практиці технології лідерства, виявити здатність співпрацювати в команді, вирішувати глобальні проблеми світової спільноти.

Євроклубівці клубу 'You and Me"зокрема відвідали Консульство Греції та провели дружній телеміст з учнями Грузії. Напикінці учасниками було записано спільний меморандум.

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.