День кар’єри ЄС в м. Черкаси

  П'ятниця, 10 Травня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні та Черкаський державний технологічний університет запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в м. Черкаси «23» травня 2019 року. День кар’єри ЄС проходить рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні».

Захід має на меті ознайомлення та поширення інформації щодо шляхів професійного зростання та кар’єрних можливостей для молоді в Черкасах та Черкаській області в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися щодо світових/європейських трендів в питаннях професійних компетентностей; щодо задоволення попиту роботодавців у кваліфікованих кадрах; щодо можливостей навчання та стажування. Крім того, молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Що?

«День Кар’єри ЄС»

Де?

місто Черкаси, бульвар Шевченка, 460, Черкаський державний технологічний університет

Коли?

«23» травня 2019 з 10:00 до 16:00

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

10:30-10:50

 

 

 

 

10.30-13.30

11:00-12:30

 

 

 

 

 

 

13:00-16:00    

Відкриття заходу, за участю Олега Григора – ректора ЧДТУ; Олександра Вельбівця – голови Черкаської обласної державної адміністрації; Анатолія Бондаренка – міського голови м. Черкаси; Григорія Дендемарченка – директора Черкаського обласного центру зайнятості, Оксани Щербак – директора Черкаського міського центру зайнятості, Бориса Райкова – президента Черкаського обласного об’єднання роботодавців, Петра Шевченка – голови Федерації професійних спілок Черкаської області.

Робота Ярмарку вакансій

Панельна дискусія: «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз». Учасники: Олег Григор, ректор ЧДТУ, Роман Карманнік, директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації, Сергій Слинько, директор Черкаського центру розвитку місцевого самоврядування, Оксана Щербак, директор Черкаського міського центру зайнятості, Борис Райков, президент Черкаського обласного об’єднання роботодавців, Ганна Бабкова, регіональний координатор ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку у Черкаській області, Катерина Жданова, менеджер програм Національного Еразмус-офісу в Україні, Анжела Бойко, завідувач кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ, Еміль Фауре, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків ЧДТУ, представники роботодавців.

Тренінги «Програма Еразмус+: особливості подачі документів та участі»; «Робота твоєї мрії: мотивація та визначення напряму діяльності»; «Самопрезентація за європейськими стандартами: резюме, співбесіда, відео резюме, інтерв’ю».

За подальшою інформацією прохання звертатися до Олени Березіної o.berezina@chdtu.edu.ua

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» Черкасах є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС при Черкаському державному технологічному університеті, в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.

День кар’єри ЄС — це публічна подія

Відео та фото, що будуть зняті під час заходу, можуть використовуватись Представництвом ЄС та Європейською Службою Зовнішньої Діяльності (ЄСЗД) з комунікаційною метою на нашому веб-сайті, у соціальних мережах та публікаціях про подію

 


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.