День кар’єри ЄС в м. Хмельницький

  Понеділок, 13 Травня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в 17 травня 2019 року у Хмельницькому університеті управління та права.

Захід має на меті ознайомлення та поширення інформації щодо шляхів професійного зростання та кар’єрних можливостей для молоді в Хмельницькому та Хмельницькій області в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися щодо світових/європейських трендів в питаннях професійних компетентностей; щодо задоволення попиту роботодавців у кваліфікованих кадрах; щодо можливостей навчання та стажування. Крім того, молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Що?

«День Кар’єри ЄС»

Де?

місто Хмельницький, вул. Проскурівська, 57, Хмельницький університет управління та права                                                                                 

Коли?

«17» травня 2019 з 11:00 до 16:00

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

11:30-11:50              

 11.00-16.00

12:00-13:30

 

 

 

 

 

 

13:30-15:40    

Відкриття заходу, за участюОлега Омельчука, ректора університету, Олени Черняк, Керівника Інформаційного центру ЄС.

Робота Ярмарку вакансій

Панельна дискусія: «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз». Учасники: Олег Омельчук, ректор університету; Олена Черняк, Керівник Інформаційного центру ЄС, Ігор Тодоров, професор кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Ужгородського національного університету, заступник голови Координаційної ради Громадської ліги «Україна-НАТО», член Правління Ініціативного центру сприяння активності та розвитку громадського почину ІСАР «Єднання», голова євроатлантичної секції ВНГО Українська асоціація європейських студій; Сергій Черешня – директор Хмельницького обласного центру зайнятості (представник центру зайнятості); Представник Хмельницької міської ради.

Тренінги «Резюме по-європейськи: Europass та мотиваційний лист»,

«Презентація можливостей для учнів за європейськими програмами обміну», «Написання проектних заявок у співпраці з міськими органами», «Вища освіта в Україні та закордоном: як обрати? Які перспективи? Правильний підбір навчального закладу закордоном».

За подальшою інформацією прохання звертатися до Інформаційного центру ЄС в м. Хмельницький  за телефоном  097-942-42-96 або пишіть на e-mail: chernyack.lena@gmail.com

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» в м. Хмельницькому є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС при Хмельницькому університеті управління та права, в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.

День кар’єри ЄС — це публічна подія

Відео та фото, що будуть зняті під час заходу, можуть використовуватись Представництвом ЄС та Європейською Службою Зовнішньої Діяльності (ЄСЗД) з комунікаційною метою на нашому веб-сайті, у соціальних мережах та публікаціях про подію


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.