День Європи та створення Центру Дитячої Дипломатії в Миколаєві

  Середа, 15 Травня 2019 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби

В МЗОШ №1 імені Олега Ольжича 14 травня відбулися урочистості, присвячені Дню Європи та з нагоди створення в Миколаївській загальноосвітній школі №1 ім. Олега Ольжича - Центру Дитячої Дипломатії.

Передувало урочистостям проведення в цей день шкільним Євроклубом «Грінвіч» при підтримці Миколаївського міського молодіжного Євроклубу «Діалог» з учнями 8-9 класів ЄвроЕкоКвесту «Стежинками Європи».

Переможцями стала команда учнів 9Б класу, II місце посіла команда 9А класу, а III місце розділили команди 8А та 8Б класів. Переможців тепло привітали керівник Євроклубу «Грінвіч», вчитель англійської мови Галина Манахова, яка вручила подарунки від представництва Європейського Союзу в Україні – олівці, браслети та літературу командам, що посіли 2-ге та 3-е місця, а команді-переможцю - футболки з логотипами ЄС.

Також учасників свята привітали гості: керівник Миколаївського міського молодіжного ЄвроКлубу «Діалог» та головний спеціаліст Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради Скляренко Кристина.

Фіналом свята стало підписання керівниками та представниками гуртків -Меморандуму про співпрацю, який стане основою діяльності Центру дитячої дипломатії в школі.

Меморандум підписали гурток - Модель Організації Об’єднаних Націй, шкільний Євроклуб «Грінвіч» та гурток – «Молодь Дебатує».


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.