Презентація виставки-куточка у дитячій бібліотеці ім. В. Грабовецького с-ща Печеніжин

  Четвер, 13 Червня 2019 Колодницька Тетяна Сергіївна Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей Івано-Франківськ Бібліотеки

Створення в дитячій бібліотеці виставки-куточка Європейського Союзу і який презентували своїм юним читачам, де діти мають можливість ознайомитися з літературою яка знаходиться на виставці.

День Європи для України означає багато чого. Адже наша країна прагне стати повноцінною європейською державою та увійти до Європейського Союзу. День Європи святкується в усіх великих та маленьких містах. Повсюди відбуваються святкові концерти, вистави, іноземці з усіх європейських спільнот, які знаходяться на території України, розповідають українцям про життя у Європі, про історію та культуру інших держав.

Різні святкові заходи проходять і в бібліотеках, щоб показати українцям, що вступ до Європейського Союзу – це дуже потрібний крок для нашої країни. Багато таких акцій орієнтовані на дітей та молодь, адже саме молоді у майбутньому вирішувати – варто чи ні вступати Україні до цього союзу та жити за його правилами.

І з такою метою працівники дитячої бібліотеки ім. В. Грабовецького с-ща Печеніжин створили в дитячій бібліотеці виставку-куточок Європейського Союзу і який презентували своїм юним читачам, де діти мають можливість ознайомитися з літературою яка знаходиться на виставці. На таку презентацію завітав обласний депутат Дмитро Лащук, який також звернув увагу на нашу виставку та поділився враженнями .


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.