24.01.2019   17:00
YEA

А ми з колегами в черговий раз святкуємо, адже Студентський простір Paragraph отримує ще один грант – цього разу за перемогу в конкурсі проектів Student Action від British Council Ukraine.

Коли я подавав заявку на участь у програмі "Student Action: Програма розвитку лідерських компетенцій студентів", то й уявити собі не міг, що все обернеться таким чином. Нам не лише показали успішні приклади студентських проектів і самоврядування в Україні й за кордоном, але й навчили робити та реалізовувати власні.

А конкурс проектів серед учасників тренінгу – це безумовно був великий сюрприз, яким нам вдалося скористатись і який просуне нашу команду ще на крок до омріяного вільного простору студентів #ПНУ (і не тільки ????).

Надзвичайно радий, що все ж повірив в себе і наважився спробувати свої сили, а тому тепер це моя вам порада на майбутнє:

1. менше сумнівайтесь в собі (сумніви ще нікого не привели до успіху, хіба ж ні?)
2. шукайте можливості (знаю, інколи вони виглядають як зірки у небі, зате їх насправді дуже багато????)
3. пробуйте, аналізуйте власні помилки, вчіться на них і пробуйте знову, доки одна з ваших "ракет" не досягне тієї бажаної ⭐️ зірки ⭐️.
4. продовжуйте робити те, що вам виходить та приносить задоволення, розвивайтесь у цьому і насолоджуйтесь космічним туризмом