07.05.2019   10:00
Євроклуби

Вперше була на заходах у школі с. Червоне Анрушівського району. Чула багато про потужний творчий колектив, але розуміла, що європейська тематика для них нова , і ії розкриття потребує нових підходів.
З порогу зустрічали учні різного віку, які іноземними мовами представляли країни Європейського Союзу. Вся школа перетворилась у яскравий полікультурний простір держав, які обрали формат мирної взаємодії на засадах партнерства. А в актовій залі на всіх чекала видовищна подорож із зануренням в історію ЄС.

Діти чудово володіли іноземними мовами, свідомо пропагували європейські цінності. Але найбільш цікавими були результати дослідницької діяльності колективу. Житомирщина народила великого Сергія



 

 

 

 

 

 

 

 

Корольова і дуже пишається тим, але все починалося значно раніше. Євроклубівці Червоного довели , що ще за часів мецената , цукрового магната Терещенко в селі було побудовано аеромайстерню, де створювали літаки.


Час, проведений у школі пролетів дуже швидко. Попереду зустріч з колективом Андрушівської гімназії 


Дякую, колеги, за чудовий захід, за Вашу відповідальність, творчість, теплі серця! Тримаємось! До зустрічі на Єврофесті!