Блоги: Олена Дікова-Фаворська

07.05.2019   10:00
Євроклуби
Вперше була на заходах у школі с. Червоне Анрушівського району. Чула багато про потужний творчий колектив, але розуміла, що європейська тематика для них нова , і ії розкриття потребує нових підходів.
З порогу зустрічали учні різного віку, які іноземними мовами представляли країни Європейського Союзу. Вся школа перетворилась у яскравий полікультурний простір держав, які обрали формат мирної взаємодії на засадах партнерства. А в актовій залі на всіх чекала видовищна подорож із зануренням в історію ЄС.
06.05.2019   22:00
Євроклуби
Позаду Європейська феєрія, що була організована до дня Європи в рамках проекту "Житомирщина європейська" . Приймала Андрушівська гімназія. Учні вразили своїм мистецьким талантом, високою сценічною культурою, рівнем володіння іноземними мовами.
З колегами вже визначились з форматом їх участі у Єврофесті. Має бути яскраво,цікаво,несподівано!
03.05.2019   17:00
Євроклуби
Була на локальному заході у Слободороманівському ліцеї Новоград- Волинського району. Дві години занурення в історію, культуру ЄС, діяльність його інституцій. Захід потужний, глибокий, залучені всі учні закладу. На очах формується проєвропейська громада. Свідома, вмотивована, молода.
02.05.2019   19:00
Євроклуби
Продовжуються локальні заходи проекту "Житомирщина європейська". Сьогодні була презентація Євроклубу "12 зірок" колегіуму міста Житомира. Це один з перших шкільних євроклубів, які я відкривала багато років тому. Зміцнилися , набрали обертів, вже пропонують свою допомогу тим, хто починає свої європейські проекти.
01.04.2019   15:00
Євроклуби
Відбулася перша нарада координаторів Євроклубу, які будуть реалізовувати проект-переможець" Житомирщина європейська". Райони привезли анкети, які буду опрацьовувати, щоб дізнатись, який рівень обізнаності місцевих громад в питаннях європейської інтеграції, історії та політики ЄС тощо.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.