26.05.2019   18:00
Євроклуби

18 травня 2019 року Кіровоградщина відзначає День Європи! Вже 9 років поспіль активна молодь євроклубів, молодіжних організацій та їх керівники і лідери є активними учасниками та партнерами фестивалю до Дня Європи - «Єврофест».

Протягом цього часу наша країна офіційно обрала євроінтеграційний шлях розвитку, активно розвивається громадянське суспільство, відкрито багато можливостей розвитку та саморозвитку, впроваджуються демократичні принципи та європейські цінності у нашому суспільстві. І розуміння відповідальності кожного з нас за сьогодення та майбутнє вже є у свідомості молоді, яка приймала активну участь у фестивалі до Дня Європи «Єврофест - 2019».

Цікаві презентації країн Європи і світу, майстер-класи, вікторини, квести, проведення ігор та вивчення елементів народних танців, фото зони та можливість створити вироби власними руками, творчі виступи євроклубів та представників національних діаспор, фотовиставка «Європейський фото бум», квест «Глобальні цілі сталого розвитку» були родзинкою Єврофесту.  

Проект «Європейський фотобум» реалізується в рамках проекту Представництва Європейського Союзу в Україні «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» та втілюється євроклубом «Надія».

Дякую усім учасникам і організаторам! Продовжуємо перетворення!