03.06.2019   14:00
Бібліотеки

Сім’я демократичних країн

Одними із основних чинників сучасної освіченої, інтелектуальної, культурної особистості є високі почуття миролюбства, толерантності, добра, поваги до основних життєвих цінностей інших народів, взаєморозуміння, солідарність і духовна єдність між людьми різних народів, поглядів, переконань.

З метою розширення знань юних користувачів Сумської обласної бібліотеки для дітей щодо питань європейської інтеграції, залучення їх до активної творчої діяльності, виховання патріотизму, шанобливого ставлення до історії, культури, обрядів та традицій інших країн, популяризації європейської та української культурної спадщини, сприяння налагодження та укріплення зв’язків між європейськими народами, фахівці закладу організували книжкову виставку-інсталяцію «Європейський союз – сім’я демократичних країн», яку було презентовано для бібліотечних працівників, що надають інформаційні послуги користувачам-дітям, під час обласного флеш-семінару «3 Д» в бібліотеці: документи, досвід, дозвілля». На виставці представлено книжкові і періодичні видання з фондів обласної бібліотеки для дітей. Гарним інформаційним доповненням стали матеріали Куточка Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці», надані в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Всі надіслані ГО «Молодіжна Альтернатива» матеріали щодо створення в бібліотеках області Куточків Європейського Союзу передані адресатам.