Луцьк – європейське місто

  Неділя, 18 Серпня 2019 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

Євроклуб ЗОШ І-ІІІ ступеня села Піддубці продовжує втілювати свій проект – переможець конкурсу проектів Євроклубів.

Незважаючи на те, що зараз літо і діти на канікулах, а вчителі – у відпустках, Євроклуб ЗОШ І-ІІІ ступеня села Піддубці продовжує втілювати свій проект – переможець конкурсу проектів Євроклубів.

Проект має назву «Луцьк: з європейського минулого у європейське майбутнє». Останнім етапом проекту було проведення спільно з Центром туризму та послуг Луцької міської ради екскурсій для іноземних туристів з використанням інформації, здобутої на попередніх етапах нашого проекту самими дітьми.

Наші учні допомагали зреалізувати задум так званого «сентиментального туризму» - зустрічі та інформаційна допомога іноземним туристам, що приїжджають у Луцьк як у місто своїх предків.

Так, найкращі враження лишили знайомства з Софі Іванюк з Англії, Янезом Габровшеком зі Словенії, Майком Розаком з Канади. Усі ці гості міста – нащадки українців, що приїхали знайомитися із землею своїх предків. Наші старшокласники чудово впоралися з роллю англомовних екскурсоводів. Гостям сподобався Луцький замок, костел Петра і Павла, таємничі підземелля у центрі міста.

Останнім пунктом знайомства з Луцьком був Волинський краєзнавчий музей. Тепер у наших гостей є чудові враження про давнє місто з багатою історією, а у наших євроклубівців – друзі у багатьох країнах.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.