Нове життя дитячої громадської організації "Диво планета", або шкільному Євроклубу - БУТИ!!!

  Вівторок, 10 Вересня 2019 Євгенія Шипіцина ШЄК "ДИВО ПЛАНЕТА" м. Дніпро Євроклуби

5 вересня в школі- інтернат пройшло голосування за існування ШЄК. Одноголосно діти проголосували за нову дитячу організацію в нашій школі "Диво планета". Попереду вибори до Європарламенту ШЄК. Боротьба буде запеклою!!! Вже на сьогодні є два кандидати на президента "Диво планета", які набирають собі команду! Будь завжди з нами на хвилі нових подій!

Метою створення євроклубу в нашій школі було бажання колективу школи і активу учнів, заради сприяння об'єднанню молоді в захисті її прав, розвитку її громадянської свідомості та громадської активності, активізації творчого потенціалу, організаторських здібностей, встановлення партнерських відносин з громадськими організаціями міста молодіжними організаціями України та країн членів Європейського союзу, інформування молоді про Європейський Союз, його структуру та процеси в ньому, а також бажання учнів обмінюватись інформацією про традиції, історію, культуру України.

Вирішили, що всі учні школи(405), повинні мати можливість бути членами ШЄК "ДИВО ПЛАНЕТА", задля досягнення мети. Тому, провели рекламу та голосування одночасно! 98% учнів школи проголосували "ЗА" і вже подають заяви до вступу в ШЄК.

Все проходило під девізом : "Нові ідеї, нові можливості, одна мета!!!"


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.