День Європи в Україні! День четвертий!

  Субота, 16 Травня 2020 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

Кожен день цікавий по своєму.День четвертий- це день співпраці,згадувань та вебінарів

1)Наша галерея малюнків, присвячених Європі поповнюються кожного дня. Учасники з різних шкіл Харкова та навіть зі Львовської області надіслали супер малюнки https://padlet.com/oksanastykh/kbe7bzdvrz5r3qlf?fbclid=IwAR0KgNiz5gtkUduqqdYweFfMWHarM06EAH6kaaj8TBAD1OTKsrVwHUWFfdA  Допомогайте визначити найкращий малюнок, беріть участь у голосуванні! https://www.tricider.com/admin/2SCPxg52wRp/CplphS7Kiaf?fbclid=IwAR3qF9G1cmVuoOeaMuZG16tWBzFBsNWPDn-gnrFgGpOOH0HUqFPO9J2sCQo  Не забувайте обирати кращий колаж https://www.tricider.com/brainstorming/3LP9AZE6rbh;jsessionid=7-xE-twrJi_bjK7qld2eXQ?fbclid=IwAR1Kwc3a-4aXNGsclrqu2yOBuh1vMl0-vhm5orB8ETkJWMQsL1Qic9KHJA8 

2)Мали можливість приєднатись до вебінару « Можливості ЄС для молоді та політика Східного Партнерства». Вебінар був організований “Послами європейської молоді” у партнерстві із Представництвом Європейського Союзу в Україні. Приблизно 50 активних людей зібрались разом. Про що ми дізнались: • про політику партнерства Європейського Союзу, зокрема про Східне Партнерство; • про відносини України з Європейським Союзом; • про можливості, які Європейський Союз створює для молоді! Ми зіграли в гру Kahoot щодо політики Східного Партнерства та відносин України з Європейським Союзом з подарунками;.. Але на жаль в чудові футболки дістануться іншим.

3) В рамках святкування Дня Європи он-лайн ми взяли участь у зустрічі євроклубувців з Харкова( євроклуб "Ucan" та НВК № 13) та Черкаським Євроклубом «You and me» з членкинею ГО"Кластер неформальної освіти" Aнною Гуковою на тему "Наше Європейське майбутнє починається зараз" на запрошення Євроклубу Ucan ХЗОШ №160. Спікерка розповіла про свій досвід активного учасника учнівського самоврядування та поділилась секретами успіху лідерів молодіжного руху Харківщини. Наприкінці зустрічі євроклубівці мали можливість зіграти в онлайн вікторину quizziz про Європу (30 запитань). Переможцями гри стали Євроклубівці з Черкащини, виборовши 3 перші місця. Також Анна відповіла на всі запитання щодо її виступу.

4) В рамках проекту День Європи онлайн #ЄвропейськіКольориУкраїни #ПрямуємоРазом #EuropeDay2020 координатор євроклуба розповіла про свій перший досвід подорожі у Європу https://www.facebook.com/groups/1388191074701573  5) відбулась зустріч координаторів двох євроклубів- євроклубу "EuroMix"харьківської школи №91 та "Dream Team" Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. Полтавської обл. Обговорили хід виконання заходів до Дня Європи. Поділились новинами, ідеями, ознайомились з новими інструментами ІКТ по створенню квізів, колажів. Також підготували цікаву вікторину.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.