IQ 180

  Субота, 16 Травня 2020 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби

День Європи відсвяткували онлайн. Все було б чудово, якби не домашнє завдання молодого та напрочуд талановитого євроклубівця, студента ПТУ Яна Удовіченка. Цей юнак заставив мене згадати все, що знала і навіть те, чого не знала.

День Європи відсвяткували онлайн. Все було б чудово, якби не домашнє завдання молодого та напрочуд талановитого євроклубівця, студента ПТУ Яна Удовіченка. Цей юнак заставив мене згадати все, що знала і навіть те, чого не знала. Битих три години просиділа, ламаючи голову над його питаннями. Початок був підбадьорливий – «Ви потрапили на цю сторінку то, мабуть, вважаєте, що дуже кмітливі».

Тож відступати було нікуди. В кожному завданні зашифрована назва країни ЄС або слово. Потрапити до наступноо завдання було можливе лише при розгадуванні попереднього. В кінці тесту чекала невеличка анкета. І ,о, диво! Звершилось. Анкета відправлена. Подарунок чекає на того, хто перший виконав завдання. Не думаю, що я зробила це першою, але я отримала велике задоволення від того, що пройшла цей «легкий» важкий тест та отримала черговий заряд бадьрості, бажання творити, працювати. Дякую Яну, що змусив мізки попрацювати.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.