Онлай день Європи в Лиманській ЗОШ №4

  Четвер, 21 Травня 2020 Ольга Ігнатенко Євроклуб " Меридіан" Лиманської ЗОШ №4 Лиман Євроклуби

Члени євроклубу " Меридіан" зацікавили дітей різного віку та організували справжнє свято. Зустріч онлайн, як з'ясувалось пізніше, це круто!!!

16 травня вся Україна святкувала День Європи. Учні Лиманської ЗОШ №4 також не могли не відзначити 70 річницю Дня Європи.Президент євроклубу " Меридіан" Аня Останіна запропонувала організувати віртуальні подорожі європейськими країнами за допомогою Google Arts&Culture.

Учні 6-х класів підготували стіннівки та листівки «Ми - європейська країна» та вітання "Happy Europe Day", бібліотекар Піддубна О.А. організувала книжкову виставку-подорож «Вивчай Європу – змінюй Україну», дала посилання на відео та презентації до свята, де відбулося віртуальне знайомство з традиціями та культурою країн Європи. Учні 3-х класів декламували вірші про Україну, вишиванку,робили фотоколажі « Подорожуємо Європою».

Вчитель мистецтва Бондарєва Ю.А. разом з учнями організували образотворчу палітру «Світ очима дітей», група «Сузір’я талантів» виготовили поробки своїми руками.Особливо цікаво було спостерігати, як близнючки Довгопола Марія та Віра готували італійську піцу. З учнями 5-х класів Ігатенко О.М.провела зустріч в Zoom. Інформацію учні могли розмістити на Padlet. Навіть батьки долучились до святкування.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.