Вебквест “Неймовірна Україна”

  Четвер, 30 Вересня 2021 Пономарьова Наталія Вічеславівна Євроклуб "Європейська єдність" Кам'янське Євроклуби

Нещодавно євроклуб “Європейська єдність” гімназії № 39 м. Кам’янського провів вебквест “Неймовірна Україна”, присвячений 30-й річниці Незалежності нашої держави. У змаганні взяло участь 32 активісти євроклубу.

Захід проходив у рамках реалізації проєкту євроклубу “Всеукраїнський Web-квест “Створюємо скарбницю європейських цінностей” за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Мета заходу - поглибити знання учнів про Україну: багатовікову історію, важливі події та персоналії українського державотворення, українські традиції, сучасних українців, які сприяють утвердженню позитивного іміджу України у світі. “Вітаємо Вас, учасники вебквесту "Неймовірна Україна"! Шлях до Незалежності був довгим і тернистим. За 30 років нам є що згадати і є чим пишатися.

А ця гра дасть вам змогу відчути себе частинкою величезної нації й згадати українців, які прославляли й прославляють Україну у світі. Хто знає, можливо й ти колись опинишся серед них. Вперед до пригод!”- такими словами було розпочато інтерактивне змагання. Учасникам вебквесту потрібно було пройти чотири етапи завдань, а саме: «Видатні українці”, “Народна мудрість», “Карта України”, “Винаходи українців”. Перед кожним етапом надавалося пояснення, що необхідно зробити. Перехід до наступного етапу був лише за умови правильного виконання попереднього. Час роботи на кожному етапі обмежений, переможцями стала та команда “Патріоти”, котра найшвидше впоралася з усіма завданнями й набрала більшу кількість балів.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.