Проект «Флагмани змін живуть поруч» виходить на фінішну пряму

  Середа, 07 Жовтня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

Євроклуб «Сузір’я» села Піддубці Волинської області завершує роботу над проєктом «Флагмани змін живуть поруч». Ми познайомилися з напрочуд цікавими та креативними командами-партнерами із Дніпропетровської та Полтавської областей.
Ціле літо ми збирали історії успіху людей, котрі працювали чи навчалися в Європі і привезли свої знання та досвід в Україну.

Євроклуб «Сузір’я» села Піддубці Волинської області завершує роботу над проєктом «Флагмани змін живуть поруч». Протягом роботи над проєктом ми познайомилися з напрочуд цікавими та креативними командами-партнерами проєкту із Дніпропетровської та Полтавської областей. Ціле літо ми збирали історії успіху людей, котрі працювали чи навчалися в Європі і привезли свої знання і досвід в Україну. У скарбничці наших історій – інтерв’ю з людьми, що мають дуже різносторонній європейський досвід. Це студенти і аспіранти, що навчалися в Литві, Туреччині, Польщі, Німеччині; депутат Верховної ради України; переможниця проєкту «Молодь змінює Україну-2019»; актор театру; керівниця школи гімнастики; засновник єдиної в Україні оленячої ферми; вчителька загальноосвітньої школи з дипломом Баварського університету. Одним із завдань проєкту був підсумковий тренінг для старшокласників «Стратегії успіху». Саме такий захід відбувся для наших євроклубівців у п’ятницю, 2 жовтня. Учасники обговорили позиції усіх героїв нашого проєкту відносно того, що ж потрібно зараз молодим людям, щоб проявити себе і досягнути чогось у своєму житті. Для цього також співставили відповіді героїв нашого проєкту з різних куточків України. Виявилося, що їх думки багато в чому співпадають. Наші герої прописали такі складові стратегії успіху:

-знання мов (обов’язково!)

- цілеспрямованість

- креативність

- віра в себе, готовність працювати над помилками і не здаватися

- готовність постійно навчатися.

Сподіваємося, що наші «історії успіху» спонукатимуть старшокласників відшукувати і використовувати для себе цікаві можливості для отримання європейського досвіду і впровадження його в Україні


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.