Відкриваємо Європу!

  П'ятниця, 23 Жовтня 2020 Максимчук Тамара Європа Луцьк Євроклуби

Визначились переможці відеоконкурсу серед студентів

«Луцький НТУ відкриває Європу». Частина І. Відеороботи до Дня Європи. Цьогоріч у травні Луцький національний технічний університет - євроклуб «Європа», координатор Тамара Максимчук - став переможцем проєкту «Луцький НТУ відкриває Європу». Співавтором проєкту став євроклуб «Сузір’я» у селі Піддубці Волинської області.

В квітні-травні 2020 року клуб «Європа» та відділ міжнародних зв’язків оголосив конкурс для студентів на кращу творчу відеороботу до Дня Європи «Луцький НТУ відкриває Європу». Своїми враженнями про перебування у країнах Європи поділилися студенти та випускники Луцького НТУ в коротких відеороликах. Тож, про поїздку із делегацією Луцького НТУ до Словаччини розповіла голова студентської ради Даніела Шах. Про Туреччину, найсмачнішу їжу та найгарніші краєвиди – студентка Юліана Валецька. Історію свого навчання розповіла студентка спеціальності метрології та інформаційно-вимірювальної техніки Тетяна Журибіда. Про своє навчання у Лодзькій політехніці розповідає студент спеціальності телекомунікація та радіотехніка Андрій Логош. Свої враження про візит до Європи описує у відеоролику студентка мікро- та наносистемна техніка Іванна Романюк. А на завершення, про історію отримання подвійного диплому та роботу у Польщі випускниця Луцького НТУ та Люблінської політехніки Ольга Заєць.

За результатами оцінювання переможцями конкурсу стали: 1 місце – Юліана Валецька; 2 місце – Даніела Шах; 3 місце – Андрій Логоша. Переможцям та учасникам вручені цінні призи від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Тамара Максимчук, координатор євроклубу «Європа» Фото: Олена Третяк, Тамара Максимчук

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.