Про безкоштовне навчання у Швеції - реєструйтесь на подію, яка відбудеться 14 квітня

  Четвер, 08 Квітня 2021 Нікітіна Людмила Юріївна EU Study Days Харків Харків Єврошколи

Проект «Навчання в ЄС безкоштовно», у межах якого упродовж наступних місяців відбудеться серія зустрічей, спікери та спікерки яких розкажуть усе про особливості та стипендії для навчання у різних країнах Європейського Союзу.

Освіта в Європі безкоштовно та легко? Невже це не жарт? Посли європейської молоді в Україні точно знають, що це РЕАЛЬНІСТЬ, яка доступна кожному та кожній вже зараз. Саме тому у січні 2021 року розпочали проект «Навчання в ЄС безкоштовно», у межах якого упродовж наступних місяців відбудеться серія зустрічей, спікери та спікерки яких розкажуть усе про особливості та стипендії для навчання у різних країнах Європейського Союзу. Продовжить наш марафон знань країна, яку колись населяли вікінги і яка наразі асоціюється із гендерною рівністю, винаходами та групою «Abba». Здогадались, про кого йде мова? Саме так – поговоримо про Швецію! Що на вас чекає? Безцінна інформація про:

- особливості системи вищої освіти в Швеції

- вимоги для вступу на бакалаврські та магістерські програми

- стипендії для українців та українок

- рекомендації щодо адаптації в Швеції

Спікерка заходу Анастасія Воробйова: юридична стажерка у LLP “Global Rights Compliance”, LLM Candidate з міжнародного права прав людини Лундського університету (2021), стипендіантка програми «Європейський форум Альпбах», 2020, стипендіантка програми Visby від Шведського інституту (2019), випускниця програми “SAYP” від Шведського Інституту, напрямок міграції та інтеграції (2019), випускниця програми “Humanity in Action”, Берлін (2018), бакалавр і магістр права НУ «ОЮА» (2016, 2019)

Коли зустрінемось? 14 квітня О котрій? О 18:00, коли навчання та робота вже не відволікатимуть Де? В знайомому усім Zoom Що потрібно, щоб потрапити на захід?

Зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/CHdjrJS4v9iyYKY26 Який дедлайн для реєстрації? 13 квітня о 18:00 Чи надійде підтвердження реєстрації? Так, до 12:00 14 квітня (раптом підтвердження не надійде, обов’язково пишіть на vasechko23@gmail.com) Що потрібно підготувати до заходу? Гарний настрій та філіжаночку кави/чашечку чаю/склянку чистої джерельної води Бонус для тих, хто відвідає більше 7 заходів із серії подій «Навчання в ЄС безкоштовно» від Послів європейської молоді в Україні, – сертифікат на придбання книги та приємні брендовані подарунки!

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.