В Ужгороді організовано літературний круїз "Країнами Європи"

  Вівторок, 14 Травня 2019 Горкій Оксана Михайлівна Комунальний заклад «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва» Закарпатської обласної ради Ужгород Бібліотеки

13 травня 2019 року в Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва, учні 5-А класу Ужгородської СЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 здійснили інтелектуально-літературний круїз „Країнами Європи”.

Читачі бібліотеки взявши із собою три «валізи» - інтелект, ерудицію та удачу,«мандрували» європейськими державами. П’ять зупинок та п’ять відомих всім казкарів, дитячих письменників — представників Данії, Швеції, Німеччини, Англії та Франції.

Зустрівшись з героями книг Ганса Крістіана Андерсена, Астрід Ліндгрен, Алана Мілна в дитинстві, залишаєшся їх другом на все життя...

П’ятикласники із задоволенням взяли участь у літературній вікторині «Подорожуючи казками Шарля Перро», малювали портрет Якоба, героя казки Вільгельма Гауфа, переглянули мультфільм про ведмедика Вінні Пуха та його кумедних лісових друзів. Мандрівка закінчилась.

Але нашим дітлахам ще не раз випаде можливість мандрувати країнами Європи та світу, читати та захоплюватися найяскравішими творами видатних дитячих письменників.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.