День Європи в ЧОПЛ

  Понеділок, 17 Травня 2021 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби

Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи. Для українців – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура. У Чернігівському обласному педагогічному ліцеї також долучилися до святкування.

Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи. Для українців – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура. У Чернігівському обласному педагогічному ліцеї також долучилися до святкування. Учні й учениці І біолого-хімічного влаштували для всіх квест "Цікаві факти про Європу". Усім ліцеєм зібрали карту Європи з частин-пазлів, але для цього дали відповіді на питання про географію, літературу, відомих людей – вихідців із країн Європи. Євроклубівці «ЄвроЧОПЛу» зорганізували квіз "12 кроків до ЄС".

Під час вікторини всі охочі шукали відповіді щодо традицій, історії країн ЄС та отримали призи за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» European Union in Ukraine: за 1 місце Марії Дробязко дісталася футболка, за друге Анні Жестковій – бейсболка, за 3 місце блокнот отримала Тетяна Мельник, за 4 - Андрій Хацкевич світловідбивач, за 5 - ручку Руслана Бабич, за 6 - ручку Вікторія Коваленко. Усе це відбулося під час танцювального флешмобу "Україна – це моя Європа" у п’ятницю, 14 травня. Принагідно зазначимо, що учасники євроклубу вкотре отримали підтримку від Представництва ЄС в Україні у рамках проєкту «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» для реалізації мініпроєкту «Безпека у цифровому просторі – знаємо права, користуємось можливостями», що буде впроваджуватися в ліцеї протягом травня-червня 2021 року.

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.