Згадуємо літо! Зустріч партнерів - завжди важливо!

  Вівторок, 02 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

В рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо!" за підтримки Представництва ЄС в Україні влітку була проведена зустріч євроклубів-партнерів з м. Харків EuroMix та з м. Марганець MerryBox.

Протягом 6 днів євроклубівці відвідували європейські місця Харкова, неймовірні парки Шевченка та парк Горького, мали змогу побувати на європейській Алеї Слави та побачили скільки відомих Європейців побували в Харкові, Екопарк ім. Фельдмана, де не тільки побачили чудовий світ природи, але й мали змогу представити себе та познайомитись поближче, завдяки інтерактивним іграм, Музей компьютерної техніки, Англомовний Центр в Університеті Каразина, де познайомились з різноманітними новинками техніки та іграми, а також попрактикували з іноземцями англійську мову, познайомились з Центром Європейської Інформації, де дізнались багато цікавих фактів про Європейський Союз завдяки квесту "Пізнаємо Європу разом".

Дуже сподобалась всім екопрогулянка в Саржиному Яру. Ну і якже без відвідування Української Академії Лідерства, де ми мали змогу провести тренінг "Єврореклама майбутнього", на якому діти спробували себе в різних ролях та зробили фідбек нашої зустрічі.

Не дивлячись, що було літо, євроклубівці EuroMix гостинно зустріли своїх партнерів у рідній 91 школі та провели тренінг "Європейські цінності та сучасна молодь". Зустрічі- обміни дуже важливі і ми сподіваємось на наступну зустріч в різних куточках України!

#Euroquiz


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.