Відверта розмова про здорові стосунки та любов до себе

  Вівторок, 11 Квітня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA

Що таке “здорові стосунки”? Які червоні лінії вказують на те, що ти знаходишся в аб'юзивних стосунках? Як вибудувати відносини взаємоповаги та розуміння? Як знайти ідеального партнера/-ку або стати нею та чи це потрібно? Що таке любов до себе та у чому вона проявляється?

Що таке “здорові стосунки”? Які червоні лінії вказують на те, що ти знаходишся в аб'юзивних стосунках? Як вибудувати відносини взаємоповаги та розуміння? Як знайти ідеального партнера/-ку або стати нею та чи це потрібно? Що таке любов до себе та у чому вона проявляється? Ці та багато інших питань ставить собі, напевно, кожна дівчина на тому чи іншому етапі життя.

На жаль, ані у школі, ані в університеті нам розповідають, як правильно будувати стосунки з оточуючими людьми та як будувати відносини, в яких сторони поважають одні одних. Батьки та рідні також часто віддають перевагу цієї теми уникати. При цьому, здорові стосунки з іншими та з собою є одним з основних ресурсів для побудови щасливого та гармонійного життя.

Тож запрошуємо вас взяти участь у відкритій розмові із професійною психологинею та юристкою, які допоможуть нам розібратись у тому, що таке любов до себе, як будувати ненасильницькі стосунки та що роботи у випадку, якщо стосунки, в яких ми перебуваємо, є аб’юзивними. Ми будемо багато спілкуватися, обговорюючи власний досвід, та шукати способи відновлення та підтримки у дружньому колі однодумиць.

Подія відбудеться у додатку Zoom у форматі серії зустрічей:

23 квітня об 11:00 та о 14:30 — онлайн-зустрічі для дівчат 14-17 років
30 квітня об 11:00 та о 14:30 — онлайн-зустрічі для дівчат 18-25 років

23 та 30 квітня о 18:00 — онлайн-зустрічі для дівчат 25+ років

Кількість місць обмежена, адже ми прагнемо створити простір довіри та щирості. Проте у випадку значної кількості бажаючих ми підготували додаткові зустрічі. Для участі у події обов’язкова реєстрація за посиланням: https://forms.gle/wn3qLYv7SKTqPtrQ7 ⏰

Дедлайн реєстрації: 20 квітня о 20:00 — для дівчат 14-17 років та дівчат 25+ років (група 23 квітня о 18:00) 27 квітня о 20:00 — для дівчат 18-25 років та дівчат 25+ років (група 30 квітня о 18:00)

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА. Подія реалізується ГО “Жіноча Ліга” у співпраці з ГО “Дівчата” та ГО “ЮрФем” за сприяння ініціативи “Посли європейської молоді” в Україні.

Для того, щоб завжди бути в курсі останніх новин у сфері гендерної рівності та прав жінок, заохочуємо тебе підписатись на Telegram-канал “Простір твого зростання”: https://t.me/mydevelopmentspace

А для того, щоб не прогавити цікаві можливості у сфері особистісного та професійного розвитку слідкуй за Telegram-каналом “Можливості для української молоді від ЄС”: https://t.me/Yeas_opportunities


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.