Разом - ми сила!

  Понеділок, 17 Квітня 2023 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

Євроклубівці "EuroMix" Харківської школи № 91 активно підключились до волонтерської діяльності.

Наближаємо перемогу разом та підтримуємо наших захисників, завдяки мужності, витривалості та відваги яких тримається наша країна. Євроклубівці разом з батьками та вчителями ХЗОШ № 91 є активними учасниками акцій, спрямованих на підтримку наших захисників: «Шкарпетки для польових шпиталів», «Лист на передову», «Окопна свічка», «Обереги для мужніх захисників», «Маскувальна сітка», «Дякую тобі, мій захисник!», «Смілива гривня», «Смаколики з тилу» тощо.

Також вони збирають та відправляють на передову частинку домашнього тепла, любові та вдячності за те, що охороняють нас, наш спокій, дають можливість зустрічати світанки, працювати, навчатися та жити. Щомісяця вони підтримують військових 92-гої окремої механізованої бригади Збройних сил України імені кошового отамана Івана Сірка, які мужньо боронять кордони Харківщини.

Бригада перебуває у складі Регіонального управління «Схід» Сил ТрО. Хай смаколики, в’язані шкарпетки, окопні свічки та маскувальні сітки, малюнки та обереги зроблені власноруч дітьми, надають наснагу нашим захисникам, підтримують бойовий настрій героям, які щохвилини борються за нашу землю, за нашу вільну Україну. Хай вони відчують, як сильно ми тут, в тилу, їх підтримуємо.

Кожна дитяча робота/лист дає наснагу нашим захисникам не втрачати незламного духу перемоги та висловлює вдячність за мирне небо над нашими головами та віру в щасливе майбутнє. Цей зв’язок підтримує наших захисників, ця підтримка надихнула хлопців написати гімн 92-ої бригади. Євроклубівці відвідали шпиталь з концертом. Вони підготували пісні, вірші, постанову для поранених бійців. а напередодні Великодня передали пасхи та пасхальні сувеніри. Ми єдині у своєму бажанні перемогти, і тому обов’язково переможемо!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.