Активна учасниця Євроклубу UEPA розповіла про свій досвід участі в програмі EU Study Days

  Понеділок, 15 Квітня 2024 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби

Пилипченко Анаастасія, активна учасниця Євроклубу UEPA отримала Сертифікат про успішне навчання та розповіла про свій досвід в програмі EU Study Days

Активна учасниця Євроклубу UEPA (Координаторка доц.Шапаренко О.В.), Пилипченко Анаастасія, 3 курс, розповіла про свій досвід участі в програмі EU Study Days:

"Цього року мені пощастило взяти участь у проекті EU Study Days in Ukraine. Це був неймовірний досвід, який я ніколи не забуду. З 19 лютого по 8 квітня я навчалася в групі з іншими мотивованими та талановитими людьми з усієї України. Ми мали змогу слухати лекції та брати участь у семінарах із провідними українськими та європейськими експертами з євроінтеграції. Я дізналася багато нового про Європейський Союз, його історію, інститути та політику. Я також мала можливість поглибити свої знання про відносини між ЄС та Україною.

Найбільше мені сподобалось те, що EU Study Days — це не лише лекції та семінари. Це також можливість познайомитися з новими людьми, знайти друзів і розширити мережу контактів. Щиро рекомендую всім, хто цікавиться євроінтеграцією, взяти участь у EU Study Days. Це справді унікальний досвід, який може змінити ваше життя.

Як прийняти участь? Для участі в EU Study Days необхідно заповнити онлайн-форму на сайті Представництва ЄС в Україні. Кінцевий термін подачі заявки зазвичай оголошується на початку року. Як нам розповіли на відкритті школи, цього року був один із наймасштабніших і найскладніших відборів, і я дуже рада, що змогла його пройти.

Що пропонують EU Study Days?

• Поглиблені знання про ЄС: програма складається з 10 модулів, які охоплюють широкий спектр тем, пов'язаних з ЄС, включаючи його історію, інституції, політику, економіку, культуру та цінності. Можливість поспілкуватися з експертами: Учасники EU Study Days мають можливість поспілкуватися з українськими та європейськими експертами з євроінтеграції.

• Практичні навички: Програма EU Study Days включає не лише лекції та семінари, а й інтерактивні заходи, такі як дебати, дискусії, моделювання європейських інституцій, вікторини тощо.

• Реалізація власного проекту: Учасники мають можливість розробити та реалізувати власний проект, спрямований на поширення обізнаності про цінності та політику ЄС. Ось так я разом зі своєю командою вже встигла презентувати свій проект та поділитися інформацією з зацікавленими.

• Сертифікат про проходження: учасники EU Study Days, які успішно пройшли програму, отримають сертифікат.

• Можливість взяти участь у очній літній чи зимовій школі: 20 найактивніших та найуспішніших учасників EU Study Days отримають можливість взяти участь у очній літній чи зимовій школі, де вони зможуть поглибити свої знання з ЄС і зустрітися з однодумцями з інших країн."

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.