Євроквест

  Четвер, 18 Квітня 2024 Людмила Радченко HistoryES Боярка Євроклуби

Учасники Євроклубу HistoryEU підготували та презентували Євроквест присвячений питанням історії, географії ЄС та України

У рамках проєкту «Україна-ЄС: історія, реалії та перспективи» учасники Євроклубу HistoryEU підготували та презентували Євроквест присвячений питанням історії, географії ЄС та України. 11 квітня 2024 року позмагалися учасники двох Євроклубів: HystoryEU, Euro-Nation. 2 команди, 6 учасників крок за кроком долали сім завдань квесту.

Цікаві та захоплюючі завдання залишили емоційний слід у гравців та присутніх. Команди виявилися майстерними та професійними. Після кожного завдання захоплювало подих в очікуванні набраних балів команд. Гра торкнулася і євроклубівців у залі, адже ведучі і їм запропонували позмагатися та обрати свого переможця.

Знання з історії України та ЄС отримані на заняттях історії України та світу допомогли Махаринському Дмитру набрати найбільшу кількість балів, отримати подарунок. Надважко журі було визначити переможну команду, адже всього на 0,5 балів Euro-Nation поступився HystoryEU. Вітаємо переможців.

Крокуємо до слідуючого етапу - Євроквест(онлайн) де позмагаються команди партнерів проєкту «Україна-ЄС: історія, реалії та перспективи». Проєкт реалізується за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні".

Новина на Фейсбуці: https://www.facebook.com/groups/850205719694556/permalink/1198044361577355/ 


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.