Євроклуб запустив новий проект

  П'ятниця, 23 Лютого 2018 Горбенко Валентина Миколаївна Євроклуб “Linking Hearts” Черкаси Євроклуби

Чи могли б ви здійснити подорож навколосвіту за один день? А ми спробуємо це зробити

Новий дослідницький, навчально-виховний проект шкільного Євроклубу "За один день навколо світу" стартував у школі. Ідею реалізації цього проекту активно підхоапили учні 5- 11 класів.

Взявши участь у проекті, кожен учасник може дізнатися багато нового, здійснити віртуальні подорожі до будь-якої країни світу. Реалізація проекту вимагає пошуку та підбору інформації про ту чи іншу країну. Так, «подорожуючи», учні активно здобувають знання з географії, іноземних мов, біології, літератури, музики, економіки, технологій.

Наразі презентовано перший етап: кожен клас обрав собі країну, яку буде до травня вивчати в усіх напрямках, у буквальному розумінні цього слова.

Результатом цього проекту стане перетворення шкільних кабінетів  протягом одного дня на одну з країн світу з її системою оствіти, звичаями, традиціями, видатними особами та ін.

Маємо надію, що під час участі у проекті, учасникам захочеться вивчати нову екзотичну мову, здійснити подорож, майже на край світу, задуматись над тим, чому на планеті утворились такі казкові куточки, що дивують, заворожують і водночас ваблять до себе.​​​​​


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.