Євроклуби «Сузір’я» та «Мрія» на Днях Європи у Луцьку

  Вівторок, 22 Травня 2018 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

19 травня цьогоріч в Україні відзначали Дні Європи. Луцьк також щороку долучається до таких заходів, під час яких презентують географію, культуру, історію держав-членів ЄС. Лучанам та гостям міста у цей день була запропонована насичена святкова програма, яка передбачала різноманітні квести, конкурси, пізнавальні заходи. Цього разу до таких активностей долучилися представники мовних шкіл та вишів, які організовували для відвідувачів розваги, цікаві заняття, конкурси і представляли себе.

Учасники Євроклубу «Сузір’я» села Піддубці Луцького району Волинської області долучилися до проведення цього свята в обласному центрі. Разом зі своїми ровесниками з Євроклубу «Мрія» НВК «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» м. Луцька вони зустрілися на центральному Театральному майдані міста, де вручили подарунки своїм «одноклубникам» з гімназії.

Подарунки від Представництва ЄС в Україні ми отримали в рамках реалізації спільного проекту «Моє деревце – частинка європейського саду».

Наші учні взяли активну участь у дитячому екологічному фестивалі «Зелена школа», який реалізувався в рамках українсько-німецького проекту «Екологічна дружба понад кордонами» луцькою міською радою та адміністрацією краю Ліппе ФРН.

Проект фінансується Федеральним міністерством економічної співпраці та розвитку Німеччини через некомерційне ТОВ «Енгажеман Глобаль».

В рамках цього фестивалю, ведучі запрошували школярів на сцену, проводили з ними конкурси з гарантованими призами.

Бєлова Анастасія, член нашого Євроклубу, отримала приємний сюрприз – чашку з логотипом фестивалю та морозиво.

На святі Європи була обладнана спеціальна фотозона для охочих сфотографуватися. На майдані діти мали змогу здати використані батарейки та лампочки, а за це – отримати цукерку.

Так усі учасники свята вчилися цінувати нашу планету та її ресурси, берегти та плекати Землю. Адже європейське ставлення до природи – це дбайливе ставлення!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.