У Чернівцях відбудеться День кар’єри ЄС. Робота для молоді.

  Четвер, 20 Вересня 2018 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу, Інформаційний центр ЄС та Чернівецька ОДА запрошують тебе взяти участь у заході «День кар’єри ЄС. Робота для молоді».

Він відбудеться 27 вересня 2018 р. з 11:00 по 16:00 у приміщенні  Наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича за адресою: м. Чернівці, вул. Лесі Українки, 23, 2 поверх. У ході даної події ти зможеш знайти усе, що потрібно для якісного професійного розвитку та старту кар’єри у компанії своєї мрії за європейськими стандартами.

У «Дні кар’єри ЄС. Робота для молоді» візьмуть участь представники найкращих компаній м. Чернівців, а також організації, які займаються освітніми стажуваннями молоді закордоном. Ти зможеш поспілкуватися з їх менеджерами, дізнатися про наявні вакансії, записатися на стажування чи одразу ж пройти співбесіду та отримати омріяну роботу.

Не готовий одразу виходити працювати? Тоді приходь на наш захід «День кар’єри ЄС. Робота для молоді», щоб підвищити свій професійний рівень на тренінгах з важливих робочих навичок від професіоналів-практиків. На тебе чекають:

  • Майстер-клас «Сучасні методи пошуку роботи для молоді»
  • Тренінг 1: «Презентація можливостей для молоді за програмами Еразмус +»
  • Тренінг 2: «Робота і навчання у ЄС: як не потрапити у халепу?»

Також ти дізнаєшся про безкоштовні програми навчання у ЄС, які допоможуть тобі підвищити професійний рівень та отримати диплом у Європі.

 За додатковою інформацією звертайся до Інформаційного центру ЄС в м. Чернівці по телефону 0990452254 (Омелян Тарнавський) або пишіть на e-mail eui@chnu.edu.ua.

«День кар’єри. Робота для молоді» у м. Чернівці є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС ЧНУ ім. Ю. Федьковича і Управлінням молоді та спорту Чернівецької ОДА в рамках інформаційного проекту «ЄС: вибір молодого покоління України», який є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією «Фундація «Відкрите суспільство».


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.